Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

Uw kenteken1.Gratis taxatie

Ontvang een gratis taxatie door ook de details van uw auto op te geven

2.Maak een afspraak

Accepteer ons bod en maak een afspraak voor de overdracht

3.Klaar

Ontvang uw geld contant of via bankoverschrijving

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Maak een afspraak

Accepteer ons bod en maak een afspraak voor de overdracht

3.Klaar

Ontvang uw geld contant of via bankoverschrijving

"Ik had een nieuwe auto gekocht in verband met gezinsuitbreiding, dus ik moest mijn oude auto snel verkopen. Gelukkig kreeg ik snel een goed bod op mijn auto en had ik hem binnen een dag verkocht!"

"Ik raakte mijn baan kwijt en ik wilde mijn auto kwijt omdat hij te duur was in onderhoud. Samen met Vloteenbod zijn we tot een goede prijs gekomen voor mijn auto. Het was snel geregeld en ik werd goed geholpen."

"Mijn auto verkopen was vroeger altijd een hele klus die veel tijd en moeite kostte, nu kan ik zonder moeite mijn auto verkopen voor een goede prijs bij Vloteenbod!"

"Ik had snel geld nodig, dus ik besloot mijn BMW te verkopen. Binnen 24 uur had ik mijn bmw verkocht voor een goede prijs en heb ik gelijk een goedkoper auto'tje gekocht!"

"Ik wilde gewoon snel mijn auto verkopen omdat ik een nieuwe op het oog had. Ik ging naar aanleiding van een tip naar Vloteenbod.nl en ik had binnen 24 uur mijn auto verkocht!"

"Sinds kort heb ik een auto van de zaak en daarom heb ik mijn prive auto niet meer nodig. Via de module op vloteenbod.nl gaf ik alle informatie die nodig was en kreeg nog 24 uur later het bod op mijn auto. De verkoop was binnen een half uur geregeld!"

"Snel je auto verkopen kan super makkelijk! Bij Vloteenbod had ik mijn auto zo verkocht voor een mooie prijs."

"Ik had bijna mijn auto ingeruild bij een dealer tot dat ik een tip kreeg om mijn auto bij Vloteenbod aan te bieden. Het bod wat ik kreeg van Vloteenbod was bijna 50% hoger dan als ik hem zou inruilen!"

"Ik wilde een twee kleine auto'tjes in plaats van één omdat mijn zoon zijn rijbewijs heeft gehaald. Bij vloteenbod kon ik zo mijn auto verkopen, ik heb zelfs gelijk een nieuwe aangeschaft bij de inkoper!"

"Ik wilde een nieuwe auto maar daar moest ik eerst mijn oude Opel voor verkopen. Bij Vloteenbod had ik snel en gemakkelijk mijn Opel verkocht voor een prima prijs. I wanted a new car but I had to sell my old Opel first. At Vloteenbod i sold my Opel quickly and easily for a good price."

Wij beloven u

het beste bod voor uw auto!

U weet wat uw auto waard is als u deze gaat verkopen. Wij weten dat ook als u deze bij ons aanbiedt. Daarom is de kans groot dat we het snel eens zullen worden en u het beste bod voor uw auto krijgt.

Voordelen Vloteenbod.nl

Gratis een eerlijk bod op uw auto, geheel vrijblijvend!

Kom langs zonder afspraak, ook op zaterdag

Alle auto’s gezocht, geen beperking op km-stand of bouwjaar

Direct na verkoop ons bod contant of op uw bankrekening

Binnen 24 uur antwoord op uw aanvraag

Voordelen Vloteenbod.nl