Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Waar kunt u het beste uw auto verkopen?

Iedereen die zijn auto wilt verkopen vraagt zichzelf af: Waar kan ik mijn auto verkopen? Uw auto verkopen kan een hele klus zijn die veel tijd en energie kost. Vloteenbod.nl zorgt ervoor dat u zonder moeite een goed bod op uw auto krijgt. Dus wilt u uw auto verkopen? Doe een taxatie aanvraag en verkoop uw auto binnen een dag!


Hoe werkt Vloteenbod.nl?

Vloteenbod.nl werkt heel eenvoudig. Het kost u weinig tijd en moeite voor een optimaal resultaat! Vul uw kenteken in in het daarvoor bestemde vakje. Vervolgens vult u de informatie over uw auto aan. Als u de taxatie aavraag heeft ingediend ontvangt u binnen 24 uur een goed bod op uw auto. Accepteerd u dit bod, dan kunt u meteen een afspraak maken voor de overdracht .

Wat krijg ik voor mijn auto?

Stelt u uzelf wel eens de vraag: Wat krijg ik voor mijn auto? Wilt u binnen een dag weten wat u voor uw auto krijgt? Dan zit u hier goed. Verkoop uw auto aan Vloteenbod voor een goed bod!

Meer weten

Mijn schadeauto verkopen

Wilt u uw schadeauto verkopen? Veel mensen denken dat auto's met schade moeilijk te verkopen zijn. Vloteenbod koopt alle auto's in, dus ook uw schadeauto!

Meer weten

Kapotte auto verkopen

Wilt u uw kapotte auto verkopen? Is uw auto kapot, niet gekeurd of doet hij het niet? Verkoop hem binnen een dag aan Vloteenbod en krijg nog een mooi bedrag voor uw kapotte auto!

Meer weten

Inkoopprijs auto

Bent u benieuwd naar de inkoopprijs van uw auto? Klik hier, vul uw kenteken in en kom er binnen een dag achter wat de inkoopprijs van uw auto is!

Meer weten

Mijn auto werkte niet meer, en hem laten repareren kost veel te veel geld. Bij Vloteenbod kreeg ik nog een mooi bedrag voor mijn kapotte auto!

Lisa Velthoven
Hyundai i20

Wij beloven u:

U wordt razendsnel geholpen!

Vloteenbod.nl garandeert dat u supersnel wordt geholpen. U ontvangt binnen 24 uur na uw taxatie aanvraag een passend bod op uw auto. Binnen een dag kunt u uw auto verkocht hebben!

Wij beloven u:

Het beste bod!

Bij Vloteenbod.nl hebben we specialisten met jarenlange ervaring met het taxeren van auto's. we bekijken de eigenschappen van uw auto uitgebreid en komen vervolgens met een goed bod op uw auto. Als u het niet eens bent met het bod, heeft u de mogelijkheid om een vraag te stellen, waarna wij het bod kunnen heroverwegen.

Wij beloven u:

Direct geld bij verkoop!

Nadat u de auto bij ons heeft afgeleverd en de deal is gesloten krijgt u direct uw geld voor uw auto. U kunt uw geld natuurlijk overgemaakt krijgen op uw bank, maar mocht u het willen kunnen wij tot 15000 euro contant uitbetalen.

Verkoop uw auto
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model