Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Waar moet ik mijn auto verkopen?

Veel mensen stellen een heleboel vragen met betrekking tot hun auto & geld. Mensen willen bijvoorbeeld weten wat andere mensen voor dezelfde auto hebben gekregen, wat de waarde is van de schade op de auto en het belangrijkste, wat ze zelf voor hun auto kunnen krijgen. Vloteenbod bekijkt alle voor en nadelen van uw auto en geeft u een passend bod op uw auto.


Uw auto is zo verkocht!

Uw auto verkopen is zo gebeurt! Vloteenbod weet alles met betrekking tot auto's & geld. Alles wat u hoeft te doen is uw kenteken invullen en aanvullende informatie geven over uw auto. Vervolgens ontvangt u helemaal gratis een weloverwogen bod van Vloteenbod. Binnen 24 uur kunt u uw auto al verkocht hebben en het geld krijgt u direct bij de overhandiging van uw auto!

snel geld voor uw auto

Wilt u snel geld voor uw auto? Vul uw kenteken in en ontvangt binnen 24 uur een goed bod op uw auto!

Meer weten

Auto te koop aanbieden

Wilt u uw auto te koop aanbieden? Wacht niet tot de koper naar u toekomt, verkoop hem snel en gemakkelijk aan Vloteenbod!

Meer weten

Auto schade

Denkt u dat u uw auto met schade niet meer kan verkopen? Vloteenbod koopt alle auto's in, dus ook uw auto met schade!

Meer weten

Ik had een nieuwe auto gekocht in verband met gezinsuitbreiding, dus ik moest mijn oude auto snel verkopen. Gelukkig kreeg ik snel een goed bod op mijn auto en had ik hem binnen een dag verkocht!

Robbert de Vries
Volkswagen Polo

Ik raakte mijn baan kwijt en ik wilde mijn auto kwijt omdat hij te duur was in onderhoud. Samen met Vloteenbod zijn we tot een goede prijs gekomen voor mijn auto. Het was snel geregeld en ik werd goed geholpen.

Willem de Bruin
Audi A4

Wij beloven u

Het beste bod op uw auto!

Wij wegen alle kenmerken van uw auto zorgvuldig af, wat leidt tot een goed bod op uw auto. We houden uiteraard rekening met uw vraagprijs. Samen komen we tot een goede prijs voor uw auto!

Wij beloven u

Het beste bod!

Bij Vloteenbod krijgt u de beste service bij de verkoop van uw auto. U hoeft weinig moeite te doen en Vloteenbod zorgt dat u zonder zorgen uw auto kunt verkopen voor een goede prijs! U kunt bij ons altijd terecht voor vragen of opmerkingen.

Wij beloven u

Direct geld bij de verkoop van uw auto!

U hoeft bij Vloteenbod niet te wachten tot u uw geld ontvangt. Op het moment dat u uw auto komt overhandigen krijgt u direct uw geld overgemaakt. Als u dat wil kunnen wij u zelfs contant uitbetalen tot een bedrag van

Verkoop uw auto
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model