Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Uw auto particulier verkopen moeilijk? Nu niet meer!

Uw auto particulier verkopen was altijd moeilijk. De auto moest er perfect uitzien, van binnen en van buiten, niet te veel kilometers hebben en niet te oud zijn, wilde je er nog een goeie prijs voor krijgen. Daarbij moest je ook rekening houden met onzin biedingen en dat je allerlei mensen aan de deur krijgt, die ook nog eens flink gaan afdingen. Maar nu is er vloteenbod! Vraag aan gratis bod aan en als u akkoord bent, is uw auto meteen verkocht.


Het kan ook leuk zijn om uw auto particulier te verkopen

En daar gaan wij voor zorgen! Wij kennen de markt, maar we weten ook hoe we met mensen om moeten gaan. Dat is nog veel belangrijker! Wij willen dat u een positieve ervaring heeft bij het particulier verkopen van uw auto. De reden waarom u de auto weg doet kan van alles zijn, maar in alle gevallen kunt u het geld goed gebruiken. Als u ons bod accepteert, zorgen wij voor een vlotte en vooral plezierige afwikkeling.

Wij zijn er voor u, de particulier!

Heeft u al eens gezocht op particulier auto verkopen? De verhalen die u tegen komt zijn vaak negatief: het is geen prettige ervaring, vreemde mensen aan de deur en kost moeite en ook nog eens extra geld. Voor een advertentie op marktplaats betaalt u nu ongeveer 10 euro per week. Vloteenbod vindt dat het anders kan en moet. Daarom hebben wij een eenvoudige online taxatiemodule gemaakt waarin u alle details van uw auto kunt opgeven. Binnen 24 uur komen wij bij u terug met ons bod en worden we het eens, is uw auto direct verkocht.

Waarom verkopen mensen hun auto particulier?

1. Auto heeft te hoge kilometerstand

Auto's zijn op een gegeven moment opgereden. Veel mensen proberen dan hun auto particulier te verkopen zonder de kilometerstand te vermelden. Vloteenbod koopt alle auto's tot 500.000 km op de teller in!

2. Snel geld nodig vanwege financiele problemen.

Op het moment dat mensen in geldproblemen komen is hun auto vaak een van de eerste dingen die wordt verkocht. verkoop hem snel voor een goede prijs aan Vloteenbod!

3. Autokosten zijn te hoog

De vaste lasten van een auto zijn behoorlijk hoog. Veel mensen hebben dit er niet voor over en willen daarom hun auto verkopen.

4 Redenen om uw auto particulier aan Vloteenbod te verkopen

  • 1. Bij ons hoeft u geen andere auto te kopen
  • 2. Wij maken er geen probleem van als uw auto geen APK of schade heeft
  • 3. U krijgt geen mensen aan de deur die het onderste uit de kan willen halen.
  • 4. U hoeft geen geld uit te geven om te adverteren met uw auto

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Vertel over uw auto

Hoe meer informatie u ons over uw auto geeft, hoe beter. Zo maakt u meer kans op een hoger bod.

3.Ons bod

Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een eerlijk bod voor uw auto

Geef uw kenteken op

 

Ik heb een aantal maanden een eigen auto'tje. Ik gebruikte hem niet heel vaak en de maandelijkse lasten waren erg hoog, dus verkocht ik hem snel en makkelijk aan Vloteenbod.

 
 
 
Rick
Volkswagen Up
 

Ik heb sinds kort een salarisverhoging gekregen. Ik houd ontzettend veel van auto's, dus ik besloot een mooiere auto te kopen. Ik kreeg mijn oude auto zo verkocht via Vloteenbod!

 
 
 
Danny Bakker
Toyota Yaris
Vloteenbod partners
 
 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Verkoop uw auto
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model