Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Wilt u uw auto te koop aanbieden? Dat kan!

Is uw auto te koop? Vloteenbod.nl wilt uw auto van u overkopen! Vanaf nu hoeft u niet meer te zoeken naar de juiste koper voor uw auto. Vul uw kenteken in en maak de informatie over uw auto compleet en u ontvangt binnen 24 uur een bod op uw auto! Geen gedoe en geen moeite, gewoon een goed bod!


Is uw auto te koop? Vloteenbod.nl koopt hem over!

Vloteenbod.nl koopt alle auto's in, ongeacht kilometerstand, merk, model, schade of verrijdbaarheid. Het invullen van de taxatieaanvraag kost u maximaal 3 minuten en u ontvangt gegarandeerd binnen 24 uur een bod op uw auto. Kortom, vul uw kenteken in aan de rechterkant van uw scherm en uw auto is binnen een dag verkocht!

"Mijn auto is te koop!"

Geef een duidelijke beschrijving van uw auto

Een duidelijke en eerlijke beschrijving van uw auto is essentieel als u uw auto wilt verkopen via het internet. Aangezien de inkoper de auto zelf niet kan zien is de beschrijving van groot belang. Hoe beter en hoe duidelijker de omschrijving is, hoe hoger het bod dat we uitbrengen op uw auto!

Verkoop uw auto aan Vloteenbod!

1. Het bod is gratis

De service die Vloteenbod.nl verleent en het taxeren van uw auto wordt helemaal gratis voor u gedaan. Geen onverwachte kosten of verassingen achteraf!

2. Wij maken geen onderscheid in auto's

Wij kopen alle auto's in die bij ons wordt aangeboden. U hoeft geen rekening te houden met dat uw auto niet goed of mooi genoeg is voor een bod.

3. Het kost u weinig tijd en moeite

Bij Vloteenbod is uw auto zo verkocht. Het invullen van de taxatie aanvraag kost u hooguit 3 minuten en verder kost alleen de overdracht van de auto tijd en moeite.

Wij kopen alle auto's in:

  • Ongeacht bouwjaar
  • Ongeacht merk of model
  • Ongeacht kilometerstand
  • Ongeacht APK keuring
  • Ongeacht schade

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Vertel over uw auto

Hoe meer informatie u ons over uw auto geeft, hoe beter. Zo maakt u meer kans op een hoger bod.

3.Ons bod

Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een eerlijk bod voor uw auto

Geef uw kenteken op

 

Ik wilde mijn auto te koop aanbieden maar ik wist niet waar ik dat het beste kon doen. Aan de hand van een tip heb ik mijn auto verkocht aan Vloteenbod.nl voor een mooi bedrag!

 
 
 
Melvin Dragstra
Volkswagen Tiguan
Uw autoinkopers
 
 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Verkoop uw auto
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model