Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Auto verkopen? Eerst vlot een bod!

Auto’s worden steeds duurder, zowel het bezit als het gebruik ervan. U kunt uiteraard kleiner gaan rijden en u bent niet de enige die dat doet. Het gevolg daarvan is dat de tweedehands markt vol staat met (te) grote auto’s waar niemand voor wil betalen. Bij de dealer krijgt u geen korting meer op uw kleinere bij inruil en zelf gaan leuren met uw auto kan maanden gaan duren. Wij helpen u van uw oude auto af.


Het is gemakkelijker dank u denkt!

Uw auto verkopen hoeft niet lang te duren. Bij vloteenbod krijgt u direct geld voor uw auto. Het enige wat u moet doen is een taxatie aanvraag invullen. Vul uw kenteken in in, geef een aantal details van de auto op en voeg eventueel foto's toe. Wij komen dan binnen 24 uur bij u terug met ons bod en worden we het eens is uw auto direct verkocht.

Wij helpen iedereen verder!

U vraagt zich ongetwijfeld nu af: Kan ik ook mijn auto verkopen aan vloteenbod? Ja, dat kan! Wij zoeken alle merken, alle bouwjaren en kilometerstanden.

Meer weten

Het is helemaal gratis!

Uw auto verkopen is bij vloteenbod.nl altijd en helemaal gratis. Het zou ook een beetje raar zijn als u moet betalen om uw auto te verkopen.

Meer weten

Het gaat supersnel!

Wanneer u uw auto snel wilt verkopen, moet bij u bij Vloteenbod zijn. U betaalt u immers wegenbelasting, verzekering en uw auto moet APK hebben. Dit kost honderden euro’s per maand. Doe daarom snel een aanvraag voor vlot een bod!

Meer weten

Juist voor de particulier!

Uw auto particulier verkopen is niet makkelijk in deze tijden. Het aanbod tweedehands is overweldigend en het autobezit wordt steeds duurder.

Meer weten

“Sinds kort heb ik een auto van de zaak en daarom heb ik mijn prive auto niet meer nodig. Via de module op vloteenbod.nl gaf ik alle informatie die nodig was en kreeg nog 24 uur later het bod op mijn auto. De verkoop was binnen een half uur geregeld!”

Roderick Eilander
Fiat Punto 1.4 LX

“Met 3 kinderen is het leven al duur genoeg. Wij zijn net verhuisd en alle voorzieningen zijn lekker dichtbij zodat we geen 2 auto’s meer nodig hebben. Vloteenbod ontving ons hartelijk en gaf ons een prima prijs voor de auto. We kunnen hiervan lekker op vakantie!”

Lisa Kroeze
BMW 528i

Wij beloven u:

het beste bod voor uw auto!

U weet wat uw auto waard is als u deze gaat verkopen. Wij weten dat ook als u deze bij ons aanbiedt. Daarom is de kans groot dat we het snel eens zullen worden en u het beste bod voor uw auto krijgt.

Wij beloven u:

persoonlijke service!

Bij ons doet u geen zaken met een systeem, maar met mensen die klantenservice weten uit te dragen. U verkoopt uw auto aan zorgvuldig door ons geselecteerde partners die op de juiste manier met u en uw auto omgaan.

Wij beloven u:

direct geld bij verkoop!

Als u iets koopt moet u er direct voor betalen. Zo handelen wij ook, maar dan in uw voordeel: bij de verkoop van uw auto krijgt u direct uw geld. Bedragen tot € 15000,- kunnen wij zelfs cash uitbetalen!

Verkoop uw auto
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model