Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Ik wil mijn auto verkopen via internet

Wilt u uw auto verkopen via internet? Dat kan veel gemakkelijker en sneller dan u denkt. Bij Vloteenbod.nl kunt u nu met 3 minuten werk een bod op uw auto krijgen. Uw auto verkopen via internet gaat super snel! Bij Vloteenbod.nl krijgt u binnen 24 uur na uw taxatie aanvraag een goed bod op uw auto!


Verkoop snel uw auto via internet!

Ga niet dagenlang langs dealers of langs mensen die misschien wel uw auto willen kopen. Bespaar uw tijd en verkoop uw auto via internet. Vloteenbod.nl is de beste site waar u uw auto kunt verkopen. Het kost u weinig tijd om de gegevens van uw auto in te vullen, u krijgt binnen 24 uur een bod en het is helemaal gratis.

"Uw auto verkopen via internet gaat veel sneller!"

U moet uw auto wel goed beschrijven!

Het nadeel van het verkopen van uw auto via internet, is dat de inkoper de auto zelf niet kan zien. Het is daarom van groot belang dat u een goede beschrijving geeft van uw auto zodat de inkopers een passend bod op uw auto kunnen uitbrengen. Als bij de aflevering blijkt dat de auto niet voldoet aan de omschrijving, kan het zo zijn dat de koop niet door gaat of dat u een lager bod krijgt.

verkoop uw auto aan Vloteenbod.nl

1. Bij ons hoeft u geen andere auto te kopen.

U hoeft bij ons geen andere auto te kopen bij de verkoop van uw auto. Bij veel dealers krijgt u een inruilwaarde waarmee u een nieuwe auto kunt kopen. Bij ons krijgt u gewoon geld

2. het is makkelijk en snel

Het is heel makkelijk om een taxatie aanvraag te doen. Vul de vragen over uw auto in en u ontvangt binnen 24 uur gegarandeerd een bod!

3. U krijgt direct uw geld

Bij Vloteenbod.nl krijgt u bij de overdracht van uw auto direct uw geld overgemaakt. U heeft zelfs de mogelijkheid om tot een bedrag van 15000 euro contant uitbetaald te worden.

Hoe kan ik mijn auto goed omschrijven?

  • Maak foto's
  • Wees eerlijk over de kilometerstand
  • Wees eerlijk over het bouwjaar
  • Geef duidelijk de schade aan
  • Maak foto's van de schad

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Vertel over uw auto

Hoe meer informatie u ons over uw auto geeft, hoe beter. Zo maakt u meer kans op een hoger bod.

3.Ons bod

Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een eerlijk bod voor uw auto

Geef uw kenteken op

 

Ik heb mijn auto super snel en makkelijk verkocht via internet. Bij Vloteenbod was alles snel geregeld en ik werd goed geholpen!

 
 
 
Ryan Boere
Mercedes C klasse
Autoinkopers
 
 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Verkoop uw auto
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model