Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Vloteenbod.nl kan ook voor uw auto de autowaarde berekenen

Wilt u uw auto kwijt, maar heeft u geen idee wat u voor de auto moet vragen of wat de auto waard is? Bied uw auto dan aan bij Vloteenbod! Wij wegen alle eigenschappen van uw auto af en komen vervolgens binnen 24 uur met een weloverwogen bod op uw auto. Twijfel niet langer en laat uw autowaarde berekenen!


Ook u kunt snel uw autowaarde berekenen

Wilt u de autowaarde van uw auto berekenen? Dan zit u bij Vloteenbod goed. Alles wat u hoeft te doen is uw kenteken invoeren aan de rechterkant van uw scherm. Vervolgens dient u de stappen te volgen waarbij om meer informatie over uw auto wordt gevraagd. Als de informatie over uw auto compleet is kunnen wij de autowaarde berekenen.

"Ik wil mijn autowaarde berekenen, waar kan ik dit doen?"

Laat snel uw autowaarde berekenen!

De waardevan uw auto berekenen kan sneller en makkelijker dan u denkt! Vul uw kenteken in en volg de stappen en u ontvangt binnen 24 uur een goed bod op uw auto. Vloteenbod bekijkt uw auto goed en weegt alle kenmerken van uw auto zorgvuldig af. Op deze manier krijgt u helemaal gratis een realistisch bod op uw auto.

Vloteenbod omdat:

1. Vloteenbod de snelste is!

Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd binnen 24 uur een bod op uw auto heeft ontvangen. U kunt uw auto binnen een dag verkopen!

2. Wij kopen alle auto's in

Bij Vloteenbod hoeft u niet bang te zijn dat we uw auto niet willen inkopen. Wij kopen namelijk alle auto's in ongeacht schade, merk of bouwjaar.

3. Het is gratis!

Bij Vloteenbod is de service om een bod aan te vragen helemaal gratis. U hoeft niets te betalen en er zijn ook geen onverwachtse kosten achteraf.

Autowaarde berekenen is van belang bij:

  • Het inkopen van auto's
  • Het verkopen van auto's
  • Als u uw auto wilt inruilen bij een dealer
  • Het berekenen van de waarde van uw eigendommen

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Vertel over uw auto

Hoe meer informatie u ons over uw auto geeft, hoe beter. Zo maakt u meer kans op een hoger bod.

3.Ons bod

Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een eerlijk bod voor uw auto

Geef uw kenteken op

 

Ik deed een taxatie aanvraag, en binnen een paar uur wist ik de waarde van mijn auto. Ik kon gelijk een afspraak maken om mijn auto af te leveren en mijn geld op te halen.

 
 
 
Teun Portier
Uw autoinkopers
 
 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Verkoop uw auto
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model