Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Op welke site kan ik het best mijn auto verkopen?

Vraagt u zich af: Op welke site kan ik het best mijn auto verkopen? Het antwoord is simpel, bij Vloteenbod.nl! Bij Vloteenbod.nl heeft u de taxatie aanvraag binnen een paar minuten ingevuld. Het kost u dus weinig moeite en u ontvangt binnen een dag een bod op uw auto. Bij Vloteenbod.nl kijken we uitgebreid naar uw omschijving om tot een goed bod te komen.


Hoe werkt Vloteenbod.nl

Bij Vloteenbod.nl is het heel eenvoudig om uw auto makkelijk en snel te verkopen. Wat moet u doen om binnen een dag een bod te ontvangen? Om te beginnen moet u uw kenteken invoeren in het daarvoor bestemde vakje. Vervolgens vult u de informatie over uw auto aan door simpelweg de stappen te volgen. Na het invullen van de aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een bod op uw auto!

"Op welke site kan ik mijn auto verkopen?"

Waarom uw auto verkopen aan Vloteenbod?

Om te beginnen kost het invullen van de taxatieaanvraag u bijna geen moeite. Het kost hooguit 3 minuten van uw tijd. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur nadat u de aanvraag heeft ingediend een goed bod op uw auto. Als u dit bod accepteerd kunt u meteen een afspraak maken voor de overdracht van de auto.

Op welke site kunt u uw auto verkopen?

1. Vloteenbod.nl

De makkelijkste manier om een bod op uw auto te krijgen is om de taxatie aanvraag in te vullen op Vloteenbod.nl. U krijgt dan binnen 24 uur een gratis bod op uw auto.

2. Inkoper auto3000.nl

Auto3000 is één van de twee inkopers van Vloteenbod.nl. Wilt u bijvoorbeeld gelijk een nieuwe auto aanschaffen, kunt u daar kijken of de juiste auto erbij staat.

3. Inkoper Schuuringautos.nl

Schuuringauto's is de andere inkoper van Vloteenbod.nl. Ook hier kunt u uw auto direct verkopen en eventueel een nieuwe auto aanschaffen.

Bij het taxeren van uw auto kijken we naar:

  • Merk en Model
  • Kilometerstand
  • Bouwjaar
  • Schade
  • Mankementen
  • Staat

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Vertel over uw auto

Hoe meer informatie u ons over uw auto geeft, hoe beter. Zo maakt u meer kans op een hoger bod.

3.Ons bod

Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een eerlijk bod voor uw auto

Geef uw kenteken op

 

Ik wist niet waar ik mijn auto het beste kon verkopen. Ik besloot hem aan te bieden bij Vloteenbod.nl en ik kreeg meteen het bedrag dat ik ongeveer in gedachte had!

 
 
 
Ada Prees
Smart
Autoinkopers
 
 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Verkoop uw auto
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model