Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Verkoop uw vertrouwde Opel snel en makkelijk aan Vloteenbod

Afstand nemen van uw vertrouwde Opel is natuurlijk nooit leuk. Daarom proberen wij bij Vloteenbod om de verkoop van uw auto zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij ons kunt u uw auto makkelijk en snel verkopen en er komen geen verassingen achteraf. Binnen 24 uur kunt u uw Opel al verkocht hebben voor een mooi bod aan Vloteenbod!


Beste bod en beste service!

Vloteenbod weegt zorgvuldig alle voor en nadelen van uw auto af. We kijken bijvoorbeeld naar de schade, kilometerstand, bouwjaar, technische staat en de banden. Aan de hand van deze informatie proberen wij een passend bod uit te brengen op uw Opel. U kunt binnen 24 uur zonder problemen en helemaal gratis uw Opel verkopen bij Vloteenbod!

Ik heb snel en zonder moeite mijn Opel verkocht bij vloteenbod!

Beschrijf uw Opel zo goed mogelijk voor een goed bod!

Hoe meer informatie u geeft over uw Opel, hoe beter het bod is dat wij uitbrengen. Als u zo veel mogelijk vragen invult op de Vloteenbod site en goede foto's erbij zet, hebben wij een goed beeld van uw auto. op deze manier kunnen wij een realistisch bod uitbrengen op uw Opel en zo komen we niet voor verassingen te staan!

Renenen om uw auto te verkopen

1. Snel geld nodig

Iedereen komt wel eens in geldproblemen. Sommige mensen besluiten om dan hun auto te verkopen. Bij Vloteenbod is dit binnen 24 uur geregeld!

2. Verandering gezinssituatie

Als een stel kinderen krijgt, of de kinderen gaan juist uit huis besluiten ze vaak om een ruimere, of juist een kleinere auto aan te schaffen.

3. Toe aan een nieuwe auto

Soms wilt u gewoon een nieuwe auto. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe auto kopen omdat u salarisverhoging heeft gehad. Wilt u uw oude auto snel verkopen, doe dat dan bij Vloteenbod voor het beste bod!

Waarom Vloteenbod?

  • Binnen 24 uur heeft u een passend bod op uw Opel
  • Wij kopen alle auto's in ongeacht bouwjaar of kilometerstand
  • Vloteenbod is helemaal gratis
  • U krijgt direct uw geld contant of via de bank

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Vertel over uw auto

Hoe meer informatie u ons over uw auto geeft, hoe beter. Zo maakt u meer kans op een hoger bod.

3.Ons bod

Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een eerlijk bod voor uw auto

Geef uw kenteken op

 

Ik wilde een nieuwe auto maar daar moest ik eerst mijn oude Opel voor verkopen. Bij Vloteenbod had ik snel en gemakkelijk mijn Opel verkocht voor een prima prijs.

 
 
 
Rob Cornelia
Opel corsa
Uw autoinkopers
 
 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Verkoop uw auto
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model