Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  wilt u snel geld voor uw auto? Wij nemen hem over!

Wilt u snel geld voor uw auto? Dat kan bij ons! Geef ons in vier stappen een omschrijving van uw auto en wij zullen een passend bod uitbrengen. Wij bieden op alle auto's. Bij Vloteenbod maken we geen onderscheid tussen merk, model, bouwjaar, kilometerstand, schade en andere eigenschappen. bij ons krijgt u snel geld voor uw auto!


Vloteenbod, de beste in inkoop van auto's

Wilt u door bepaalde omstandigheden uw auto snel en gemakkelijk verkopen? Wij hebben veel ervaring met het taxeren van auto's. U hoeft alleen uw kenteken en extra eigenschappen aan uw auto in te vullen en wij geven u binnen 24 uur een passend aanbod voor uw auto.

Met Vloteenbod heeft u binnen 24 uur een goed bod op uw auto!

Wij kopen auto's in alle soorten en maten

Wij van Vloteenbod willen alle soorten en maten auto's overnemen. Wij nemen alle voor en nadelen van uw auto door en op basis daarvan doen we zonder dat u hoeft te betalen een bod. Als u het bod heeft geaccepteerd hoeft alleen de overdracht nog plaats te vinden. Dus wilt u snel geld voor uw auto? Vul dan uw kenteken in aan de rechterzijde van deze pagina.

Hoe krijgt u snel geld voor uw auto?

1. Vul uw kenteken in

Vul aan de rechterkant van uw scherm uw kenteken in. Vervolgens kunt u uw kilometerstand invoeren en aanvullende informatie over uw auto geven.

2. Check alle gegevens

Nadat u uw auto heeft omschreven komt u in een scherm waar u alle gegevens van uw auto kan controleren. Als dit klopt kunt u doorgaan naar home.

3. Wachten op het bod!

Nu is het wachten op het bod. U ontvangt binnen 24 uur gegarandeerd een bod op uw auto. vervolgens hoeft u alleen nog het bod te accepteren en kunt u een afspraak maken voor de overdracht!

Voordelen van Vloteenbod

  • 1. Het is gratis
  • 2. Het is makkelijk te bereiken
  • 3. U krijgt binnen 24 uur een bod
  • 4. U krijgt altijd een passend bod op uw auto
  • 5. Het is makkelijk en snel geregeld!

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Vertel over uw auto

Hoe meer informatie u ons over uw auto geeft, hoe beter. Zo maakt u meer kans op een hoger bod.

3.Ons bod

Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een eerlijk bod voor uw auto

Geef uw kenteken op

 

Ik kreeg een flinke rekening, dus ik wilde snel geld voor mijn auto. Ik kreeg een goed bod op mijn auto en een dag later kon ik langskomen om mijn auto af te geven.

 
 
 
lisette Timmermans
Peugot 108
 

Ik wilde mijn auto verkopen maar dat was moeilijker dan gedacht. Gelukkig kreeg ik bij Vloteenbod snel geld voor mijn auto.

 
 
 
mvr. Jespers
Fiat 500
Uw autoinkopers
 
 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Verkoop uw auto
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model