Schrijf u in voor de nieuwsbrief
 

Wij willen uw auto!

Vlot een gratis bod, zonder verplichtingen!

Geef uw kenteken op

of kies handmatig het merk en model

  Terug  Wat krijg ik voor mijn tweedehands auto?

Iedereen die zijn tweedehands auto wilt verkopen moet zich eerst afvragen wat de waarde is van de auto. Veel mensen hebben geen idee wat de waarde van hun auto is. Vloteenbod.nl heeft daar iets op bedacht. Wilt u uw tweedehands auto verkopen? Dan berekent Vloteenbod.nl de waarde van uw auto en koopt hem gelijk in voor een mooi bedrag!


Waarom Vloteenbod.nl?

Waarom is het verstandig om uw auto aan Vloteenbod.nl te verkopen? Om te beginnen kost het aanvragen van een taxatie u hooguit 3 minuten werk. Daarnaast heeft u binnen 24 uur na de aanvraag gegarandeerd een bod. En dat allemaal helemaal gratis!

"Wat krijg ik voor mijn tweedehands auto?"

Vul de taxatie aanvraag volledig in!

Het is van groot belang dat u uw auto goed omschrijft. Bij de taxatie aanvraag wordt u meegenomen door een menu waarbij u de gegevens van uw auto moet invullen. Hoe beter en hoe duidelijker u uw auto omschrijft, hoe hoger het bod op uw auto. Verkoop uw auto dus snel aan Vloteenbod.nl!

Uw voordelen:

1. Wij kopen alle auto's in!

Bij Vloteenbod.nl hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel een bod krijgt op uw auto. Vloteenbod.nl bied op alle auto's.

2. Snel en gratis!

Bij vloteenbod.nl ontvangt u binnen 24 uur nadat u de aanvraag heeft gestuurd een bod op uw auto. Deze service is helemaal gratis.

3. U krijgt direct geld!

Als u de auto komt brengen krijgt u direct geld voor uw auto. Daarnaast kunt u tot een bedrag van 15000 ervoor kiezen om contant uitbetaald te worden.

Redenen om uw auto te verkopen:

  • Snel geld nodig
  • U wilt een nieuwe auto
  • Verandering gezinssituatie
  • Toe aan een nieuwe auto
  • Geld voor een nieuwe auto

1.Uw kenteken en contactgegevens

Geef uw kenteken op en vul uw contactgegevens in. Zo kunnen wij u snel en gemakkelijk bereiken.

2.Vertel over uw auto

Hoe meer informatie u ons over uw auto geeft, hoe beter. Zo maakt u meer kans op een hoger bod.

3.Ons bod

Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een eerlijk bod voor uw auto

Geef uw kenteken op

 

Ik wilde graag mijn tweedehands auto verkopen maar dan moest ik eerst weten wat ik ervoor kreeg. Bij vloteenbod.nl sloeg ik 2 vliegen in 1 klap! mijn auto werd getaxeerd en ingekocht!

 
 
 
Thea Portier
Nissan Cube
 

Ik dacht dat het een hele klus was om mijn tweedehands auto te verkopen, maar bij Vloteenbod had ik hem binnen een dag verkocht!

 
 
 
Willem de zwijg
Renault Megane
Autoinkopers
 
 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Verkoop uw auto
Het kenteken dat u heeft ingevoerd bestaat niet. Probeer het a.u.b. nog een keer, zonder streepjes of spaties of klik op "Kies handmatig het merk en model