Over ons

Onze visie

Vloteenbod is gestart vanuit de gedachte dat Auto Inkoop anders kan en moet. Wij willen laten zien dat privé auto inkoop voor beide partijen een win-win situatie kan zijn en niet een laatste redmiddel voor als niemand op uw marktplaats advertentie reageert. U wilt van uw auto af, maar wel een eerlijke prijs ervoor krijgen die marktconform is. Uw auto wegdoen is meestal geen leuke gelegenheid. Wij bieden u de snelste en makkelijkste manier om uw auto te verkopen. Dus, wordt uw auto te duur? Wilt u er snel vanaf? Rijdt u er toch niet in? Kunt u het geld wel beter gebruiken en wilt u er niet mee gaan leuren? Vul dan uw gegevens in of kom langs. Wij doen u een goed en marktconform bod! Wij bieden u de mogelijkheid om deze te verkopen aan een eerlijk en betrouwbaar bedrijf die respectvol met uw situatie, uw auto en vooral u persoonlijk omgaat.

Het team

Ruben Eilander

Oprichter en mede-eigenaar van Auto3000. Ruben heeft zijn sporen verdiend in de internet sector. In zijn schaarse vrije tijd speelt hij een partijtje golf en gaat graag op wintersport. Ruben is te bereiken op 071-5690000 en ruben@auto3000.nl


See More >>

Swen Rietveld

In zijn functie als vestigingsmanager voelt Swen zich betrokken bij alles wat er op de vestiging gebeurd. Als verantwoordelijke voor het hele traject van technische controle tot after sales helpt hij u graag bij de verkoop van uw auto.


See More >>

Piet Guijt

Piet is altijd onderweg met de oprijwagen om auto’s te halen voor Auto3000. Zo kent hij heel Nederland op zijn duimpje. In zijn vrije tijd is Piet graag zelf in beweging, want hij wandelt en fiets graag.


See More >>